tisdag 12 maj 2009

Affärstips - Nunc Inredning


" NUNC betyder "nu" på latin. Vi tänker inredning i nuet. Att du kan inreda som du klär dig, efter humöret eller årstiden. Det räcker ibland att flytta en lampa till ett annat rum för att skapa en helt annan stämning, just den du ville ha... Vi tänker vågat, impulsivt, oväntat... Som på en scen...

Vi gillar också när saker har en historia, någonting att berätta och därför val av vintage och design med budskap och humor. Vi blickar nostalgiskt tillbaka till 50, 60, 70, 80-talet och flörtar till och med barocken... Framtiden är också viktig, vi tänker miljö och produktionsförhållanden när vi väljer våra varor."


Jag fastnade själv för en hel del saker på Nunc Inredning, bland annat kalenderklockan flip, väggklockan Mr white, den stora badtvålen med rep och den fina tvålkoppen i betong :)

Och vi har nu dessutom fått reda på att det är bestämt att på torsdag kommer de och gör om hela vårt badrumt. Ny toa, nytt handfat, nytt badkar, kakel istället för tapet, nytt golv... Huga mig. Det kommer bli jobbigt att vara utan egen dusch under flera veckor men tur nog bor svärmor bara en bit bort. Vi får komma över och låna hennes :)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar